keskiviikko 20. marraskuuta 2013

On aika alkaa kalastaa Harvest Countiesissa!

2013-11-13

Hei kaikki!
Halloween juhla Jorvikissa on ohi ja toivomme että kaikki pitivät hauskaa juhlan aikana! Tämän viikon päivitys sisältää parturin, uuden kalastustehtävän ja uuden kalastuskaupan!

Uusia tehtäviä:
- Uudet, legendaariset kalat ovat Harvest Countiesissa. Nämä kalat tarvitsevat nappaamiseen monta erilaista tapaa, haastavaa jopa erikoistuneillekkin kalastajille. Puhu Mrs. Piken kanssa joka asuu Greendale Valleyssa, saadaksesi jäsennyyden Eteläiseen Jorvikin Kalastusclubiin (sisko-organisaatio Jorvikin Kalastusclubille). Sinun pitää olla "liked" Jorvikin kalastusclubissa voidaksesi liittyä Etelän Kalastusclubiin.

Kuten tänään, jokapäiväiset kalastustehtävät antavat viisi kertaa enemmän mainepisteitä! Joka tarkoittaa että maineesi nousee viisi kertaa nopeammin kuin koskaan!

Speak to Mrs. Pike!
Puhu Mrs. Pikelle!

Uusi kalastuskauppa:
- Uusi kalastuskauppa on avattu! Löydät sieltä kaikki uudet ja siistit vaatteet kalastukseen.

Uusi kampaamo:
- Salonki Belle, uusi kampaamo on avannut ovensa Jarlaheimissa. Ratsasta sinne ja vieraile Jarlaheimin parhaassa kampaamossa, ja katso mitä hiustyylejä heillä on tarjolla!

The beauty parlor Salon Belle has opened.
Parturi Salon Belle on avattu.

Päivittäiset tehtävät:
- Moni päivittäinen tehtävä antaa nyt sinulle enemmän Jorvik Shillinkejä. Kaupunginvahti Jarlaheimissa City Hallilla maksaa nyt enemmän. Jopa Mrs. Drake on tahtomattaan avannut kukkaronsa. Hän antaa nyt sinulle paremman maksun, vaikka vannoo pelaajien kärsivän tästä, ennemmin tai myöhemmin!

Silta tehtävä:
- Nyt voit nopeammin korjata sillan Silvergladen ja Harvest Countiesin välillä! Sillan korjuu kestää nyt 3 päivää ostamatta mitään materiaaleja Billylta!

Terveisin,
Star Stable Tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti