tiistai 3. maaliskuuta 2015

#1

TERVETULOA JORVIKIN OSTOSKESKUKSEEN!

25.2.2015 10.00.00
Hei kaikki,ja tervetuloa tämän viikon mahtavaan päivitykseen! Olemme erittäin innostuneita kertomaan teille, että meillä on uusi paikka katsastettavana Jorvikissa: upouusi ostoskeskus!

Jorvikin Kaupungin Ostoskeskus avaa ovensa jokaiselle Jorvikilaiselle tänään! Näin on: kaikille! Star Riderit sekä non-Star Riderit saavat kaikki mahdollisuuden hengailla, pitää hauskaa ja shoppailla, shoppailla, shoppailla uudessa ostoskeskuksessa!

Ennenkuin kerromme teille enemmän Jorvikin kuumimmasta uudesta sijainnista, meillä on muutama muukin hyvä uutinen...

Lisää tehtäviä ja Extra level ilmaispelaajille!
Non-Star Ridereilla on nyt mahdollisuus isompaan hauskuuteen, ja tehdä Fort Pintassa muutaman tehtävän jotka ovat aijemmin olleet mahdollista tehdä vain Star Riderinä! Nyt ilmaispelaajat saavat muutaman extratehtävän ja hankkivat extra XP:tä, tarkoittaen että he voivat nyt saada itsensä levelille 5!  Uusia tehtäviä, uusi leveli, plussana uusi ostoskeskus! Tänään on erityinen päivä ilmaispelaajille! 

Fort Pinta quests and level 5 fun for everyone!
Fort Pintassa tehtäviä ja level 5 hauskaa kaikille!

Upouusi keskus, Upouusia kauppoja!
Jorvikin Kaupungin ostoskeskus on mahtava uusi paikka kaikille Jorvikissa, ja uusi ostoskeskus tarkoittaa tottakai upouusia kauppoja! Tämä on vasta alkua kaikesta mitä ostoskeskuksessa on jo avoinna:

  • Megakaupat myymässä vaatteita, varusteita ja somisteita
  • uusi kahvila
  • 'Yleiskauppa' kattaa kaikki perusasiat
  • näyttämö, isännöitynä kaikenmoisilla mahvatilla tapahtumilla!
...liäksi tuhansi tulossa olevia päivityksiä! Lisäksi keskuksesta löytyy erityiset säilytyslokerot jossa voit säilyttää kaikki ostokset! Tämä tarkoittaa sitä että avatessasi lokerot, käytössäsi on sama säilytystila kuin kotitallissasi, tarkoittaen sitä ettet koskaan joudu ramppaamaan kotona ostoksien välissä!

Tämä on vasta alkua! Me lupasimme lisää mahtavia kauppa ja tapahtumia tulevaisuudelle!

Welcome to Jorvik City Plaza!
Tervetuloa Jorvikin Ostoskeskukseen!

Upouusia kauppoja, Upouusia tavaroita!
Joten, meillä on uusi kauppakeskus mikä tarvitsee uusia kauppoja, joten mitä kaupat tarvitsevat? Uusia tavaroita! Totakai siellä on tuhansittain uusia vaatteita, ja myöskin varusteita sekä somisteita hevosellesi, niin paljon kaikkea ettei meillä ole tilaa laittaa kaikkea tähän uutiseen!

Suuntaa kohti Jorvikin Kaupungin Ostoskeskusta heti paikkalla ja tule tutustumaan uusiin mahtaviin tavaroihin ja vaatteisiin!

Just one of the awesome new stores at Jorvik City Plaza!
Vain yksi mahtavista uusista kaupoista Jorvikin Kaupungin Ostoskeskuksessa!

Täällä on todellakin totaalisesti uusi tapa shoppailla, uudella parannetulla esikatselujärjestelmällä katsoa ostoksia isommilla kuvilla, sekä mahdollisuus lajitella ostoksia levelin, hinnan tai jopa aakkosjärjestyksen mukaan! Ja jos tämä ei ole tarpeeksi siistiä vielä, niin nyt voit myös suodattaa ostoksia värin perusteella, tehden uuden asukokonaisuuden luonnin helpommaksi!

Mahtavan Avajaisviikon tapahtumat!
Se on erikoinen tilaisuus, joten tarvitsemme erityisen tapahtuman! Jorvikin räppimegatähti Raptor aikoo esiintyä lavalla ostoskeskuksessa, ja sinulla on mahdollisuus tavata hänet esityksen jälkeen ja hommata itsellesi nimmari.

Etsi Henrietta, joka odottaa sinua ostoskeskuksessa antamassa sinulle t-paidan juhlistaakseen avajaisia ja Raptorin erityisiä ominaisuuksia!

Raptor: Jorvik's coolest/lamest rap superstar!
Raptor: Jorvikin siistei/huonoin räppisupertähti!

Tämä kaikki kuulostaa pahtavalta, mutta miten pääsen tänne?!
Suuntaa kohti Fort Pintaa ja puhu Jamesin kanssa, hän opastaa kuinka pääset keskukseen. Jotta pääset ostoskeskukseen, meillä on upouusi bussiyhteys johon sinä tarvitset lipun! Lisää infoa saat pelissä Jamesiltä!

Jotta pääset keskukseen, sinun on viimeistelvätä tehtävä jossa autat Jamesia ottamaan valokuvia Fort Pintasta. Nämä tehtävät ovat avoinna kaikille pelaajille.

All aboard the direct bus to Jorvik City Plaza!
Kaikki kyytiin suora matka Jorvikin Kaupungin Ostoskeskukseen!

Kun täällä on paljon tapahtumaan, on myös paljon luettavaa! Tämän viikon massiivisessa päivityksessä on uusi alue, ensi viikon päivitys tulee olemaan hieman pienempi ja lähinnä keskittyy lisää kauppoihin ja keskukseen, lisäksi pieni extra yllätys, joka jää toistaiseksi mysteeriksi! 

Pitäkää hauska viikko, ja tervetuloa Jorvikin Kaupungin Ostoskeskukseen!
Rakkaudella Star Stable team x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti