keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

#2

Uusia kausityylejä ostoskeskuksessa!

4.3.2015 10.00.00
Hei kaikki!

Viime viikon massiivisessa ostoskeskuspäivityksessä kerroimme että tämän viikon päivityksessä päivityksemme tulee olemaan hieman pienempi, mutta siellä on silti jotain mielenkiintoista! 

Uusia tyylejä nyt kaupassa!
Toinen sarja upouusia vaatteita on nyt esillä ja odottamassa sinua Jorvikin Kaupungin Ostoskeskuksessa! Nappaa bussikorttisi ja suuntaa kohti tämän viikon uutta vaatevalikoimaa!

Brand new clothes!
Upouusia vaatteita!

Salainen yllätys Tobbe Larssonnilta
Tobbe Larsson, mahtava Ruotsalainen hevsoexpertti joka seisoo Steven Farmilla valmiina antamaan sinulla uusia hauskoja faktoja itsestään. Hän on aina ollut avulias vinkkien antaja ja erikoistreenaaja sinulle ja sinun hevosellesi, mutta nyt hänen on aika kertoa sinulle muutama salaisuus jotka todellakin haluat muistaa!

Enempää emme voi paljastaa, mutta pysy kuulolla lisätietoja tulossa pian!

Hevosmarketti
Eddie ja Ferdinand ovat suunnanneet hevosmarkettinsa kohti Fort Pintaa.

Tärkeitä uutisia Google Chromesta
Viimeisin Google Chromen päivitys ei enää tue Star Stablea. Tämä tarkoittaa sitä, ettet pysty pelaamaan Star Stable Google Chromen kautta enää. Emme voi tehdä asialle mitään mutta meillä on myö hyviä uutisia... Muilla selaimilla kuten Safarilla ja Firefoxilla pystyt edelleen pelaamaan Star Stablea, lisäksi meidän omalla työpöydän ohjelmalla joka on nopea ja helppo ladata sivuiltamme! Tässä on meidän Youtube video tutoriaali kertoa kuinka se tehdään: Juuri nyt, meidän työpöytäohjelmmamme on saanut paljon uusia käyttäjiä Chromen ongelmien takia, jonka takia se ei voi päästää kaikkia pelaajia samanaikaisesti peliin. Ole rauhallinen ja jatka yrittämistä, kun me yritämme korjata ongelmaa jotta pääsisitte sisään. Voit silti käyttää Chromea käydäksesi sivuillamme, lukemassa uusimmat päivitykset ja ostamassa Star Coinsseja.

Kiitos mahtaville pelaajille ja faneille kärsivällisyydestä ja tuestanne kun yritämme kovasti löytää vastausta tähän ongelmaan.

Vaikka jännitys alkaa avajaisista jo haalistua, meillä on siltil paljon hauskuutta tulossa Jorvikin Kaupungin Ostoskeskukseen, pitäkää hauska viikko!

Terveisin Star Stable tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti